Afretningslag

Det støbte gulv har udviklet sig til en højteknologisk komponent i de seneste år. De skal sikre funktionaliteten af gulvvarme system, overtage vigtige funktioner af virkningen Lydisolering, være flad og modstå høj trykstyrke. En demense-talende knowhow i planlægningen og den professionelle udførelse er nødvendig for at udføre et professionelt arbejde. For vores afretningslag bruger vi kun certificeret råmateriale e af sand og cement, som er blandet på stedet. Højtuddannede fagfolk sikrer vores høje kvalitetsstandarder.

De mange forskellige tilbud:

Opvarmning afpudret: afpudet med integreret gulvvarme. Bindemidler, der er berettiget til opvarmning afretningslag er primært cement og calciumsulfat, og konstruktioner med støbt asfalt er også muligt. Spol hurtigt frem

Afpudslag: hurtige strøg med lav hastighed og lav spænding. Arealstørrelser op til 150 m2 kan realiseres uden samlinger.

Flydende støbte gulv: afpudet lagt på en lyd-og/eller termisk isolerende lag og helt adskilt fra alle tilstødende komponenter (f. eks vægge, søjler, søjler, rør, etc.).

Styrofoam letvægtsbeton/let afpudret: afstøbt/beton med en tør tørvægt på mindre end 1.400 kg/CBM efter 28 dage. Det bruges til at kompensere for ujævnheden af det bærende substrat eller for at fylde rørområderne. Det kan også bruges til at nå en vis højde.

Industriel afpudret: en solid, unverdslig, holdbar støbt afpudret gulv: støbt gulv, der er solidt forbundet med det bærende substrat.

Cement afpudret: afstøbt, hvis bindemiddel er lavet af cement.